/_images_upload/_tn_6cd63bf439070acd.jpg
Toe aan een nieuwe uitdaging?


Schrijf je dan nu in

/_images_upload/_tn_94329bddf4c639af.jpg
Op zoek naar een (nieuwe) baan?


Schrijf je dan nu in

/_images_upload/_tn_6ea097dcb596880b.jpg
Op zoek naar personeel?


Onze mogelijkheden

Snel zoeken

Benieuwd naar de ervaringen van onze Local Recruiters?
Lees hier de verhalen van Coriene en Jouke Pier.

 

Coriene de Jong aan het woord:

"Door mijn jaren ervaring in de arbeidsbemiddeling leek het mij fantastisch om voor mijzelf te beginnen. Deze kans werd mij al snel geboden door mijn oude werkgever Solid Professionals. Twee jaar geleden hebben wij de stap gezet en ben ik gestart als franchisenemer bij hun nieuwe formule Local Recruiter.
Al snel bleek dat de formule niet alleen in theorie een succes was. De ondersteuning en de knowhow die je meekrijgt is een meer dan solide basis om een succesvol bedrijf te starten. Als je uit het juiste hout gesneden bent, is franchisen bij Local Recruiter een absolute aanrader. Ik geniet van het zelfstandig ondernemen en tegelijkertijd heb ik ook het gevoel dat ik deel uitmaak van een team.

Het hoofdkantoor van Local Recruiter neemt de complete back office, marketing, systemen en website bij de vestiging weg. Daardoor kan ik mij focussen op de essentie van het vak: het creëren van mooie matches. Ik haal mijn motivatie en drive uit het behalen van succes. Hierbij gaat het zeker niet alleen om geld, maar zeker ook om tevredenheid bij beide partijen die ik samen heb gebracht. Zo hoop ik langdurige samenwerkingen te bewerkstelligen."

Heb je nog vragen aan Coriene? Neem dan vrijblijvend contact met haar op.
Telefoonnummer: 0515 - 855 608
Mail: coriene@localrecruiter.nl

 

 

Jouke Pier Holtrop aan het woord

"Sinds een ruim halfjaar werk ik voor Local Recruiter Sneek. Local Recruiter is een prachtige organisatie om voor te werken. Er hangt een zeer informele sfeer en mede omdat we relatief een kleine organisatie zijn, zijn de lijnen kort. Wat Local Recruiter zo bijzonder maakt is terug te vinden in de naam. Er wordt lokaal gewerkt. Doordat wij de omgeving kennen en in ons geval de Friese taal spreken, maakt dit het werk op een positieve manier erg persoonlijk. Vanuit contacten in de omgeving (denk hierbij aan vrienden en kennissen) kom je tot geschikte kandidaten, dan wel eventueel nieuwe klanten.

De persoonlijke manier van aanpak is wat mij het meest aanspreekt. Doordat dit voorop staat, krijg ik de ruimte om zowel iedere kandidaat als iedere (nieuwe) klant persoonlijk te spreken. Op deze manier leer je mensen goed kennen en kijk je verder dan het CV of de aanvraag alleen. Dit resulteert tot matches die voor langere tijd standhouden of zoals in veel gevallen overname van de kandidaat. Zulke resultaten geven je de bevestiging dat je kwaliteit levert en de drive om door te gaan.

Als Sales Intercedent beoefen ik een zeer diverse allround functie. Ik houd mij bezig met recruitment, sales en een klein deel administratie. Doordat ik alle rollen heb binnen het bemiddelen van personeel, ben ik ook overal bij betrokken. Hierdoor ontwikkel ik mijzelf in elke rol, wat het werk uitdagend maakt. Ik zou het iedereen aanraden om Sales Intercedent te worden bij Local Recruiter, vooral omdat het een gezellig bedrijf is en omdat je echt wordt gewaardeerd als werknemer."

Heb je nog vragen aan Jouke Pier? Neem dan vrijblijvend contact met hem op.
Telefoonnummer: 0515 - 855 608
Mail: joukepier@localrecruiter.nl

 

Enthousiast geworden? Ga dan met ons het gesprek aan om je eigen Local Recruiter vestiging te starten. Wie weet staat jouw verhaal hier binnenkort dan ook!

 

Local Recruiter is aangesloten bij de Nationale Franchise Gids

Onze klanten