Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Recherche avancée

Customer Support Engineer

Functie Customer Support Engineer

Ben jij degene die voor vrijwel ieder technisch probleem een oplossing weet te vinden, ook al is dat iets wat nog niet eerder is gedaan? En krijg jij er energie van om voor klanten innovatieve oplossingen te bedenken zodat onze producten nog beter aansluiten bij de specifieke klantwensen? Als Support Engineer bij onze opdrachtgever blijft het niet alleen bij mooie ideeën, maar worden jouw ideeën ook vertaald naar de realiteit en in de praktijk toegepast, dat wil jij toch ook?!

Als Support medewerker geodata maak je deel uit van de supportafdeling. Deze afdeling ondersteunt klanten in het gebruik van alle hardware en software die zij aanbieden voor het inwinnen en verwerken van data in de Geo- en GWW-sector. Jouw werkzaamheden zijn zeer gevarieerd.

 • Je bemant de helpdesk en biedt telefonische ondersteuning bij technische vragen over (Trimble) apparatuur en software;
 • Daarnaast verzorg je productgerichte trainingen en workshops;
 • Ondersteun je het salesteam bij het geven van demonstraties en instructies en test je nieuwe producten, softwareversies of systeemintegraties.

Profiel Customer Support Engineer

De kandidaat die wij zoeken is een proactieve en zelfstandige professional. Als Support medewerker geodata is het belangrijk dat je de juiste vragen stelt en goed kunt luisteren zodat je de vraag achter de vraag kunt achterhalen. Soms vraagt een probleem of een klant om een creatieve oplossing; met jouw innovatieve en daadkrachtige kwaliteiten kun je hier direct op inspringen. Verder:

 • Heb je een afgeronde HBO- of WO opleiding, bij voorkeur op het gebied van GEO-informatie, aard wetenschappen of Geodesie en affiniteit met techniek;
 • Natuurlijk kun je fantastisch communiceren, zowel schriftelijk als mondeling in het Nederlands en Engels;
 • Het is een pré is als je al werkervaring hebt met landmeetkundige apparatuur. Heb je dat niet, maar wil je het wel leren? Dan gaan wij jou opleiden tot een landmeetkundig specialist!

Voldoe je niet volledig aan het gevraagde profiel, maar heb je wel interesse in de vacature? Dan willen we je toch graag uitnodigen om te reageren! Wij vinden motivatie en competenties belangrijker dan opleiding en/of werkervaring.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een technisch handelsbedrijf en dienstverlenende organisatie op het gebied van meetapparatuur voor data-inwinning en verwerking in de GEO- en GWW-sector. Activiteiten bestaan uit: verkoop, verhuur, installatie, systeemintegratie, training, technische ondersteuning (support), onderhoud en reparatie. Onze opdrachtgever is een snel groeiende organisatie die volop kansen biedt voor de toekomst. Wil jij aan de slag bij een organisatie waar veel ruimte is voor groei en begeleiding? Dan bieden zijn hier volop mogelijkheden voor. Vanuit hun vestigingen in Almere en Arnhem staan zij met circa 30 medewerkers elke dag voor hun klanten klaar. Hun motto is dat werken leuk, leerzaam en lonend moet zijn! Sluit jij je aan bij deze prachtige organisatie?

Arbeidsvoorwaarden Customer Support Engineer

Deze functie betreft een werving & selectie traject, dit betekent dat je direct bij onze opdrachtgever in dienst treedt. Zij bieden:

 • Een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonus- c.q. winstdelingsregeling en studiemogelijkheden;
 • Na een aantal maanden inwerk traject bestaat er de mogelijkheid om af en toe thuis te werken;
 • Reiskosten en een goede pensioenregeling;
 • De mogelijkheid om aan diverse trainingen en cursussen deel te nemen;
 • Een gezellige werksfeer met een gezamenlijke lunch en teamuitjes.

Lieu

Almere

Date de publication

14.10.2021

Personne à contacter

Jong

Customer Support Engineer
Nos clients