Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Recherche avancée

Traineeship adviseur duurzaamheid EP-W

Functie Traineeship adviseur duurzaamheid EP-W

Wil jij een traineeship volgen en uiteindelijk aan de slag als EP-W adviseur? Voor onze opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die binnen een paar maanden binnen de Academy klaar gestoomd worden om als EP-W adviseur aan de slag te gaan. In deze afwisselende functie werk je samen met je collega's aan het opstellen van energielabels voor de bestaande bouw en nieuwbouw projecten. Klanten waar je voor werkt zijn woningcorporaties, commerciële verhuurders en particuliere huisbezitters verspreid door het land. Wij zoeken een enthousiaste collega, die graag meedenkt en iets wil betekenen voor hun dienstverlening. Na een gedegen inwerk- en opleidingsperiode ga jij je in deze uitdagende functie bezig houden met de volgende werkzaamheden:

 • Bij de woning doe je een technische opname, In de woning kijk je of vloeren, gevels, gevelopeningen en daken geïsoleerd zijn. je tekent plattegronden en voert alle gegevens in via een speciaal ontwikkelde applicatie. Geen zorgen, voordat je op pad gaat krijg je een opleiding waarmee je de EP-W NTA 8800 certificering behaalt. Je loopt mee met onze ervaren consultants zodat we je in de praktijk de kneepjes van het vak bijleren;
 • Thuis of op het kantoor worden de opnamegegevens verwerkt in de projectmap en de woninggegevens worden ingevoerd in Vabi Assets Energie, zodat er een energielabel gemaakt kan worden;
 • In deze functie heb je een afwisselende werkweek met veel inspecties buiten de deur en regelmatig op kantoor of vanuit je huis om je gegevens te verwerken in de juiste software.

Wil je in een dynamische omgeving aan de slag waar je diverse visies op het topic Duurzaamheid, vanuit overheden, ondernemers, energie-aanbieders en particulieren ervaart? Meld je dan aan voor ons traineeship!

Profiel Traineeship adviseur duurzaamheid EP-W

Op het moment groeit onze opdrachtgever sterk op het gebied van verduurzaming en is op zoek naar landelijke dekking! Wij zoeken trainees door het hele land. Heb jij affiniteit met duurzaamheid, werk jij nauwkeurig en heb je oog voor detail en wil je next step maken in de duurzaamheid? Dan komen wij graag met je in contact! Wij zoeken kandidaten met het volgende profiel:

 • MBO of HBO afgestudeerd en affiniteit met duurzaamheid;
 • In het bezit is van een rijbewijs en niet vies is van een zelfstandig ritje door het land;
 • Geïnteresseerd is in de technische ontwikkeling van de energietransitie;
 • Goed functionerend is in een ambitieuze, competitieve en commercieel gedreven omgeving;
 • Resultaatgericht is en een nauwkeurige werker.

Enthousiast geworden van deze uitdagende functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV + motivatie!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een jong team dat werkt aan een gemeenschappelijk doel: in 2030 heel Nederland klimaatneutraal. Om deze ambitie te verwezenlijken werkt iedere afdeling met uitdagende targets. Door hun commerciële karakter en gedrevenheid is onze opdrachtgever in staat een positieve impact op het klimaat te maken. De energie en het werktempo ligt soms hoog, maar de successen die zij samen behalen worden rijkelijk gevierd. Met hun vrije en open bedrijfscultuur willen zij toegankelijk en behulpzaam naar elkaar zijn. Hierdoor stimuleren zij elkaar om te blijven ontwikkelen en het beste uit elkaar te halen. Kom jij als nieuw talent bij onze opdrachtgever tot bloei?

Arbeidsvoorwaarden Traineeship adviseur duurzaamheid EP-W

Zij bieden een prachtig traineeship met de volgende voorwaarden:

 • Een complete opleiding t.b.v. EP-W NTA 8800 certificering;
 • 8% vakantiegeld met de keuze het maandelijks of jaarlijks uitgekeerd te krijgen;
 • een zeer interessante bonusregeling van maximaal €2.000 per jaar;
 • een lease auto, telefoon, tablet en laptop;
 • een functie met veel vrijheid en zelfstandigheid;
 • werken in een jong en gezellig team;
 • sportmogelijkheden voor onze fitgirls- en boys.

Lieu

Amsterdam - Heel Nederland

Date de publication

01.10.2022

Personne à contacter

Jong

Traineeship adviseur duurzaamheid EP-W
Nos clients