Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Recherche avancée

Traineeship Inspecteur EP-W

Functie Traineeship Inspecteur EP-W

Wil jij opgeleid worden als EP-W inspecteur? Dan is dit jou kans! Wij zijn op zoek naar kandidaten met een bouw of technische achtergrond. Wil jij een traineeship volgen en uiteindelijk aan de slag als EP-W inspecteur? Voor onze vestiging in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een trainees. In deze afwisselende functie werk je samen met je collega's aan het opstellen van energielabels voor de bestaande bouw en nieuwbouw projecten. Klanten waar je voor werkt zijn woningcorporaties, commerciële verhuurders en particuliere huisbezitters verspreid door het land. Wij zoeken een enthousiast persoon, die graag meedenkt en iets wil betekenen voor hun dienstverlening. Na een gedegen inwerk- en opleidingsperiode ga jij je in deze uitdagende functie bezig houden met de volgende werkzaamheden:

 • Je zorgt voor een goede voorbereiding voor het te bezoeken project: je kijkt welke informatie van te voren aanwezig is, zoals bouwkundig tekenwerk, waar al veel informatie uitgehaald kan worden;
 • Vervolgens bezoek je het project om de woningen te inspecteren volgens de EP-W methodiek (vanaf 1-1-2021 NTA8800) en noteert de gegevens op een opnameformulier. In de woning kijk je of vloeren, gevels, gevelopeningen en daken geïsoleerd zijn. Ook kijk je welke installaties aanwezig zijn, zoals ventilatie, CV-installatie, zonnepanelen e.d.;
 • Je meet de oppervlakten in en maakt foto’s voor het woningdossier;
 • Thuis of op het kantoor worden de opnamegegevens verwerkt in de projectmap en de woninggegevens worden ingevoerd in Vabi Assets Energie, zodat er een energielabel gemaakt kan worden;
 • In deze functie heb je een afwisslende werkweek met veel inspecties buiten de deur en regelmatig op kantoor of vanuit je huis om je gegevens te verwerken in de juiste software.

Profiel Traineeship Inspecteur EP-W

Op het moment groeit onze opdrachtgever sterk op het gebied van verduurzaming. Heb jij affiniteit met duurzaamheid, werk jij nauwkeurig en heb je oog voor detail? Dan komen wij graag met je in contact. Als Trainee inspecteur EP-W voldoe jij aan het volgende profiel:

 • Je hebt een afgeronde MBO/HBO bouwkundige-, technische opleiding of vergelijkbaar;
 • Je hebt affiniteit en interesse in duurzaamheid en vastgoed;
 • Je bent In het bezit van het certificaat EP-W opnemer en adviseur of bereid deze te halen;
 • Kennis van- en ervaring met VABI Assets Energie is een pré;
 • Je leert gemakkelijk en pakt nieuwe werkzaamheden snel op;
 • Je bent analytisch en nauwkeurig;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kennis van de Nederlandse taal;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Enthousiast geworden van deze uitdagende functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV + motivatie

Organisatie

Onze opdrachtgever is een jong en dynamisch bedrijf met een uitgebreid productportfolio op het gebied van duurzame energie. Zij verzorgen energielabeling in de woning- en utiliteitsbouw, warmtebeeld inspecties, trajectbegeleiding en maatwerkadviezen door heel Nederland. Zij vinden het belangrijk om een totaalpakket te kunnen aanbieden en de opdrachtgever gedurende het gehele traject van energieverduurzaming te kunnen ondersteunen en begeleiden. Je komt terecht in een werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega's, waar volop ruimte is voor doorgroeimogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden Traineeship Inspecteur EP-W

Naast een marktconform salaris met prachtig opleidingsprogramma krijg je geweldige kans om je breed te ontwikkelen in het team duurzaamheid en daarin het verschil te maken. Binnen het team heerst een prettige collegiale sfeer. Collega’s staan voor elkaar klaar en er is altijd ruimte voor plezier.

Lieu

Leeuwarden

Date de publication

04.10.2022

Personne à contacter

Jong

Traineeship Inspecteur EP-W
Nos clients