Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Job search

Orderpicker (fulltime)

Vervuld

Job description

In deze uitdagende en dynamische logistieke functie ben je samen met je team verantwoordelijk voor het zelfstandig bij elkaar zoeken van onderdelen en halffabricaten volgens een pick-lijst. Door middel van het gebruik van een heftruck of stapelaar, zoek je artikelen uit de stellingen en zet je deze vervolgens klaar voor assemblage.

Requirements

Wij zoeken een nauwkeurig en zelfstandig persoon die weet van aanpakken. Tevens pas je in het volgende profiel:

  • Werkervaring binnen het magazijn/logistiek;
  • In het bezit van geldig heftruckcertificaat;
  • Ervaring met het werken met computers;
  • Je bent precies, verantwoordelijk en zelfstandig;
  • Je beschikt over een hands-on mentaliteit;
  • Je bent op korte termijn beschikbaar;
  • Je bent fulltime beschikbaar (40 uur/week).

Ben jij de juiste match met onze opdrachtgever? Dan nodigen wij je uit voor een kennismaking. Mocht je niet worden uitgenodigd, dan komt jouw CV in onze database. Zodra we een andere match hebben zullen wij je alsnog benaderen voor een kennismakingsgesprek.

Company profile

Als je voor Local Recruiter werkt, kom je terecht in een kleine en betrokken organisatie. Naast jouw CV kijken wij ook naar je wensen en ambities. Wij zijn een bureau dat opereert in verschillende vakgebieden. We kijken niet alleen naar je CV, maar willen je graag leren kennen. Wij kennen de regio en onze opdrachtgevers goed. Door deze combinatie kunnen wij voor jou de beste match maken! Neem voor meer info contact met ons op 058-3031101.

Benefits

Werken bij Local Recruiter betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming. Je komt te werken in een open, nuchtere en resultaatgerichte omgeving in een dynamisch en gezellig team. Onze opdrachtgever biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden!

Location

Sneek

Publication date

09.09.2021

Contact person

Jong

Orderpicker (fulltime)
Our customers