Local Recruiter

Local Recruiter is op 1 augustus 2014 opgericht door Coriene de Jong. Voorheen had zij een carrière in de uitzendbranche. Vanuit de visie een betere dienstverlening te kunnen organiseren dan de grotere ‘logge’ uitzendorganisaties is Local Recruiter geboren.

Local Recruiter speurt Friesland af naar lokaal talent. Dankzij een klein team zijn de lijnen kort en is de prijs te betalen. Er wordt de tijd genomen om de perfecte medewerker te vinden, maar die perfecte medewerker? ‘Dat vergt een goede portie mensenkennis,’ zegt Coriene. ‘We gaan voor de krenten uit de pap en dat betekent dat je verder moet gaan voor die perfecte medewerker.’

Local Recruiter steekt veel tijd en aandacht in het wervingsproces om ervoor te zorgen dat mensen zich op hun gemak voelen. ‘Luchtig en informeel, dat is onze tactiek.’ Alleen zo worden kandidaten een stuk opener en vertellen ze veel meer. ‘Wij zijn slechts een tussenpersoon waar het nog niet een officieel sollicitatiegesprek is. Fouten maken mag,’

Vanwege onze lokale focus en onze blik die verder reikt dan het CV alleen, Local Recruiter gaat voor kwaliteit. Dit is het meest zichtbaar in ons contact met opdrachtgever en werkzoekende; een persoonlijke benadering staat centraal in onze werkwijze. Wij nemen de tijd om beiden goed te leren kennen, om zo de beste match te realiseren.
Daarnaast worden onze bedrijfsprocessen ondersteund door een kwalitatief hoogwaardig automatiseringssysteem. Dit stelt ons in staat optimale dienstverlening te bieden aan onze opdrachtgevers, werkzoekenden en niet te vergeten onze eigen medewerkers. Op dit moment is Local Recruiter gevestigd in Sneek en opereren in heel Friesland.

Local Recruiter is aangesloten bij de ABU
, De ABU is de Algemene Bond Uitzendondernemingen. De ABU helpt uitzendondernemingen en payrollbedrijven die lid zijn om uitzendwerk en payrolling van waarde te laten zijn voor de maatschappij. ABU-leden staan voor kwaliteit en goed werkgeverschap.

Local Recruiter is altijd op zoek naar nieuwe kansen voor u als opdrachtgever en voor de talenten van nu en morgen.
Volg ons op:

Volg ons op Facebook

 

Volg ons op LinkedIn
Onze klanten