Local Recruiter

Local Recruiter is als intermediair de partner voor werkgevers en werkzoekenden, vanwege onze lokale focus en onze blik die verder reikt dan het CV alleen. Bovendien weten wij door onze jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling, wat er echt speelt in de markt. Of het nu gaat om uitzenden en/of detacheren, werving & selectie of payrolling. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Local Recruiter gaat voor kwaliteit. Dit is het meest zichtbaar in ons contact met opdrachtgever en werkzoekende; een persoonlijke benadering staat centraal in onze werkwijze. Wij nemen de tijd om beiden goed te leren kennen, om zo de beste match te realiseren. Daarnaast worden onze bedrijfsprocessen ondersteund door een kwalitatief hoogwaardig automatiseringssysteem. Dit stelt ons in staat optimale dienstverlening te bieden aan onze opdrachtgevers, werkzoekenden en niet te vergeten onze eigen medewerkers.

Op dit moment is Local Recruiter gevestigd in Utrecht, Sneek en Heerenveen en zijn dit ook de regio's waar wij als Local Recruiter lokaal opereren.

Local Recruiter is aangesloten bij de
NBBU, belangenbehartiger van 900 uitzend- en bemiddelingsorganisaties, voornamelijk in het MKB. Het lidmaatschap van de NBBU is een kwaliteitswaarborg voor goed werkgeverschap.

Local Recruiter is altijd op zoek naar nieuwe kansen voor u als opdrachtgever en voor de talenten van nu en morgen. Local Recruiter is onderdeel van Solid Professionals Groep BV.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook

 

Volg ons op LinkedIn
Onze klanten