/_images_upload/_tn_10be1f0a1cec9788.jpg

"Ik maak regelmatig gebruik van Local Recruiter haar diensten, zij leveren kwalitatief personeel, binnen de gestelde termijnen. Wat mij erg aanspreekt aan de organisatie is het persoonlijke contact dat we met regelmaat hebben, dit maakt de lijnen kort. Door de betrokkenheid van Local Recruiter naar mij toe, weten zij goed wat er speelt in de organisatie. Ik ben erg tevreden en blijf graag zaken doen met Local Recruiter!"

Merward Sijperda - Directeur | Fries Trading 

Uitzenden

Inzet van uitzendkrachten: snel & flexibel

Heeft u tijdelijk meer personeel nodig door bijvoorbeeld ziekte, verlof van vaste medewerkers, productiepieken of onverwachte gebeurtenissen? Dan is het inzetten van uitzendkrachten de snelle en flexibele oplossing.

Wij beschikken over een bestand van flexmedewerkers met verschillende kwaliteiten en van uiteenlopende niveaus, die snel ingezet kunnen worden. Vanzelfsprekend heeft u geen contractuele verplichtingen en kunt u te allen tijde afscheid nemen van uw tijdelijke medewerker(s).

Waarom kiezen voor uitzendkrachten van Local Recruiter?

  • Uw wensen en eisen zijn altijd ons startpunt
  • U betaalt slechts de daadwerkelijk gewerkte uren, volgens een vooraf overeengekomen tarief
  • Geen administratieve rompslomp voor u, van salaris tot de jaaropgave, de begeleiding van de werknemer – alles wordt geregeld 

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op:

Local Recruiter - Sneek          
Coriene de Jong                        
0515-855608                       
sneek@localrecruiter.nl   
Onze klanten