/_images_upload/_tn_bd116a955eff709e.jpg

‘’De samenwerking met Local Recruiter is vanaf het begin goed verlopen. Het aanleveren van kandidaten gaat snel en de communicatie verloopt soepel. De onderscheidende factor is wat mij betreft de persoonlijke ‘touch’, waardoor het contact naast efficiënt ook elke keer gewoon leuk is.’’

Jephtha Verheijen - HR manager | HZPC

Werkgevers

Local Recruiter - Uw lokale partner

Local Recruiter is gespecialiseerd in het vervullen van vacatures. Door onze jarenlange ervaring verbinden we de juiste kandidaten met uw vacatures.
We krijgen zelf enorm veel energie van het maken van juiste matches tussen organisatie en professional. Omdat we beide werelden kennen, kunnen we kijken of de professional niet alleen over de juiste werkervaring beschikt, maar ook past binnen een bedrijfscultuur en zich eventueel kan ontwikkelen. Bij Local Recruiter geloven we in het verbinden van mens en werk. Wij vinden voor jou de juiste mensen.

Hoe wij dat doen?

Wervende vacaturetekst
Wij herschrijven de vacatures op een korte en bondige manier met precies de juiste inhoud. Op die manier zorgen wij voor een wervende vacaturetekst, die de professional aanzet tot actie!

Actief werven
Via o.a. ons grote lokale netwerk, onze databank, onze Social media en online kanalen zetten wij de vacature uit en benaderen we de professionals die bij jouw bedrijf passen.

Selectie
Uit de cv’s en motivatiebrieven die vervolgens binnenkomen wordt door ons een kundige selectie gemaakt. Wij letten daarbij niet alleen op het hebben van de juiste skills, maar vooral ook of de kandidaat past bij jouw bedrijf.

Intake kandidaat 
Elke kandidaat die door ons wordt voorgedragen, willen wij minstens één keer face to face hebben gesproken. In dit gesprek ligt de nadruk bij de kandidaat zelf. Op deze manier kunnen wij altijd de meest geschikte kandidaten voorstellen!

Ben jij op zoek naar dé professional die jouw bedrijf vooruit helpt? Local Recruiter verbindt, ontzorgt en ondersteunt je in al je recruitmentwerkzaamheden. Geen zorgen over het vinden van de juiste medewerkers!

U kunt bij ons terecht voor:

Local Recuiter is altijd op zoek naar nieuwe kansen voor u als opdrachtgever en voor de talenten van nu en morgen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op:

Local Recruiter       
Coriene de Jong                       

06 - 41959555              
info@localrecruiter.nl

Onze klanten