/_images_upload/_tn_bd116a955eff709e.jpg

‘’De samenwerking met Local Recruiter is vanaf het begin goed verlopen. Het aanleveren van kandidaten gaat snel en de communicatie verloopt soepel. De onderscheidende factor is wat mij betreft de persoonlijke ‘touch’, waardoor het contact naast efficiënt ook elke keer gewoon leuk is.’’

Jephtha Verheijen - HR manager | HZPC

Werkgevers

Local Recruiter - Uw lokale partner

Local Recruiter is als intermediair de partner voor werkgevers en werkzoekenden, vanwege onze lokale focus en onze blik die verder reikt dan het CV van de werkzoekende alleen. Bovendien weten wij door onze jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling, wat er echt speelt in de markt. Of het nu gaat om uitzenden en/of detacheren, werving & selectie of payrolling, bij ons bent u aan het juiste adres!

Local Recruiter gaat voor kwaliteit. Dit is het meest zichtbaar in ons contact met opdrachtgever en werkzoekende; een persoonlijke benadering staat centraal in onze werkwijze. Wij nemen de tijd om beiden goed te leren kennen, om zo de beste match te realiseren. Daarnaast worden onze bedrijfsprocessen ondersteund door een kwalitatief hoogwaardig automatiseringssysteem. Dit stelt ons in staat optimale dienstverlening te bieden aan onze opdrachtgevers, werkzoekenden en niet te vergeten onze eigen medewerkers.

Op dit moment is Local Recruiter gevestigd in Utrecht en Sneek en zijn dit ook de regio's waar wij als Local Recruiter lokaal opereren.

Local Recruiter is aangesloten bij de NBBU
, belangenbehartiger van 900 uitzend- en bemiddelingsorganisaties, voornamelijk in het MKB. Het lidmaatschap van de NBBU is een kwaliteitswaarborg voor goed ondernemerschap.

Local Recuiter is altijd op zoek naar nieuwe kansen voor u als opdrachtgever en voor de talenten van nu en morgen.

U kunt bij ons terecht voor:

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op:

Local Recruiter - Sneek        Local Recruiter - Heerenveen | Drachten
Coriene de Jong                       Frits Wind
06 - 41 95 95 55                       06 - 50 67 53 94
coriene@localrecruiter.nl           frits@localrecruiter.nl

Onze klanten